Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Wu-Tang Clan poslali poruku za fanove u Hrvatskoj i regiji!

Wu-Tang Clan poslali poruku za fanove u Hrvatskoj i regiji!„Wu-Tang zauvijek! Vidjet ćete nas 25.! Hrvatska, stižemo!“ poručio je ravno iz Amsterdama veliki Ghostface Killa za masivnu armiju fanova kojoj je vikend 24. i 25. svibnja već odavno zaokružen u kalendaru.

Dva istaknuta člana kolektiva, Ghostface Killa i Inspectah Deck, poslala su poruku fanovima iz Hrvatske i regije ravno iz backstagea prepunog amsterdamskog Ziggo Doma gdje ih je snimio Phat Phillie, koji će u Umagu odvrtiti poseban warm up set prije Wu-Tanga.

Turneja Wu-Tang Clana „Bogovi Rapa“, rezervirana je isključivo za ogromne arene u metropolama sjeverne i zapadne Europe. Iza njih su prepuni nastupi u Londonu, Manchesteru, Glasgowu, Dublinu, Amsterdamu i Parizu, a danas je na rasporedu open air svirka u Berlinu pred 17.000 ljudi.

Jedini datum, zbog kojeg će bend skrenuti s puta čak 2000 km nastup je na Sea Star festivalu u umaškoj laguni Stella Maris u subotu 25. svibnja, jedini za centralnu, južnu i istočnu Europu.
ije bilo lako dobiti Wu-Tang, pregovori su trajali mjesecima. Može se reći da smo ih doslovno oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija. Nazvao sam njihovog agenta i objasnio da im je puno bolje da tih nekoliko dana između dva koncerta provedu na sunčanom Jadranu nego u skandinavskoj hladnoći i uz put prirede na Sea Staru, vjerujemo, najbolji koncert na cijeloj turneji, pa smo popisu europskih metropola, gdje su London, Pariz i Berlin, dodali i Umag” – izjavio je osnivač EXITa i Sea Stara Dušan Kovačević i dodao – “da bi uopće razmišljali o ovoj opciji morali smo im osigurati luksuzni VIP privatni jet kakvih u svijetu ima svega par stotina, s preko 50 mjesta u biznis klasi, predviđen za potrebe posebnih klijenata, sa vrhunskom udobnošću i uslugom. Ono što još ne znaju je da će se u potpunosti zaljubiti u Istru, te da neće htjeti otići!“

Dosadašnji koncerti toura potvrdili su apsolutnu hip hop dominaciju Wu-Tanga. Fantastična set lista, koja uz naklon slavljeničkom albumu „Enter The Wu-Tang“ i njegove istaknute pjesme poput „Protect Ya Neck“, „Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing To Fuck Wit“, „C.R.E.A.M.“, „Clan In The Front“ i „Da Mystery Of Chessboxin’“, donosi i megahitove „Gravel Pit“ i „Triumph“, kao i posvete besmrtnom Ol’ Dirty Bastardu kroz „Got Your Money“ i „Shimmy Shimmy Ya“ te obrade Beatlesa „Come Together“ i Ricka Jamesa „Mary Jane“.

Na iznenađenje svih fanova grupa je jučer objavila EP „Of Mics And Men“ na kojem su četiri nove pjesme, pa možda fanove u Stella Marisu počaste s ogromnom ekskluzivom.Objavljeno 20.05.2019.

Vremeplov

Ja sam polako odabrala neki svoj ton i zvuk vokala tako da sad puno teže padam pod utjecaje.
Natali Dizdar