Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

X-Bass Takeover

X-Bass TakeoverEXIT R:Evoluciji priključio se UKF Music, najveća i najznajčajnija svjetska glazbena platforma posvećena širenju, predstavljanju i promoviranju svih aspekata underground i bass glazbene kulture. UKF i EXIT predstavit će novi muzički program na ovogodišnjem festivalu pod nazivom X-Bass Takeover.

“EXIT je definitivno jedan od najutjecajnijih festivala današnjice“ – izjavila je Jenni Cochrane, UKF Music events & tour direktor. “Velika nam je čast da smo s EXIT-om sklopili ovo ekskluzivno partnerstvo. UKF i EXIT dijele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje muzike iz cijelog svijeta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo.“

“S više od 3 milijuna sljedbenika i više od jedne milijarde pregleda na svojim Youtube kanalima, promovirajući najbolja i najaktualnija glazbena dostignuća koja su zaštitni znak ovog, inače energičnog glazbenog žanra, UKF Music predstavlja idealan izbor partnera koji će popularni “After 2“ program EXIT festivala podići na još viši nivo.“ – izjavio je Dragan Ambrozić, programski selektor glavne festivalske pozornice.

Ovom prilikom najavljujemo prvu polovicu izvođača X-Bass Takeover programa od kojih se svakako ističe DJ Fresh LIVE, jedan od najutjecajnijih svjetskih producenta i DJ-eva čiji su hitovi “Hot right now“, “Louder“ i “Gold dust“ obilježili 2011. i 2012. godinu sa skoro 100 milijuna pregleda na Youtube kanalu. Prvi put na ovim prostorima DJ Fresh će nastupiti s bendom, koji će njegovom nastupu dati sasvim novu dimenziju.

Energiju i doživljaj ovog djela programa glavne festivalske pozornice upotpunit će izvođači kao što su: SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics.

Druga polovica izvođača koji će nastupiti u sklopu X-bass Takeover programa festivala bit će objavljena za nekoliko tjedana.

Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn i mogu se kupiti na sledećim prodajnim mjestima:
Dallas Shop Zagreb, Tkalčićeva 7
Rockmark Zagreb, Berislavićeva 13
Dallas Shop Rijeka, Splitska 2a
Dallas Shop Split, Narodni trg 14
Dallas Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4
Dallas Shop Rovinj, Carera 72
Dallas Shop Zadar, Široka ulica 2

ShoeBeDo Osijek, Avenue Mall, Ribarska

Objavljeno 18.02.2013.

Vremeplov

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.
Nikola Tesla