Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje nakon 3 godine nastupa u Ljubljani

Zabranjeno pušenje nakon 3 godine nastupa u LjubljaniZabranjeno pušenje će u subotu 20.4.2013. u Kinu Šiška nakon 3 godine održati prvi samostalni koncert u Ljubljani. U posljednjih par mjeseci klupska turneja grupe Zabranjeno pušenje bilježi izuzetno dobar prijem kod publike, a svakako treba izdvojiti rasprodane nastupe u novosadskom The Quarteru i beogradskom Domu omladine.

U sklopu koncerta bit će postavljena i izložba novog primitivizma koja će trajati nekoliko dana pred sam koncert. Otvorenje izložbe ”Novi primitivizam za početnike” u Ljubljani bit će u ponedjeljak, 15.4.2013. u Kinu Šiška. Izložba, koja se sastoji od 70-ak autentičnih eksponata, bit će uvod u koncertni spektakl i pomoći će da svi oni koji to još ne znaju, saznaju kako je prije 30-ak godina pokrenut jedan od najbitnijih umjetničkih pokreta u ovom dijelu Europe, čiji je Zabranjeno pušenje sastavni dio. Izložba će trajati do dana koncerta.

Revolucionarno raspoloženje nije prisutno samo kod publike, već i u redovima Pušenja:
”Domaćice, majke, žene, udarnici! Multimedijalnim, multikulturalnim multispektaklom u Kinu Šiška, uz izložbu ”Novi primitivizam za početnike”, rekapitulirat ćemo naš rad i napraviti muzički vremeplov za našu dragu publiku u Ljubljani!“, jasno i glasno poručuje Sejo Sexon svim Ljubljančanima koji će zajedno s njim i ostatkom benda tog 20.4. pjevati kultne hitove Zabranjenog pušenja.

Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 20.4.2013. u Kinu Šiška u Ljubljani bit će puštene u prodaju u srijedu 20.3.2013 po cijeni od 15 EUR. Na dan koncerta cijena ulaznice će biti 18 EUR. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima..

Bend koji je nastao 1980. godine od skupine klinaca koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, nam zasigurno može potvrditi da su jedno od najpoznatijih glazbenih imena ovih prostora.

Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava „Zabranjenog pušenja“ koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 20.4. u ljubljanskom Kinu Šiška priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje.

Objavljeno 17.04.2013.

Vremeplov

Prijatelj je onaj koji ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi.
Jim Morrison