Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje - Nova godina u Skopju

Zabranjeno pušenje - Nova godina u SkopjuPoslije slavljeničkih zagrebačkih koncerata grupa Zabranjeno pušenje, nastavljaju svoju božićno-novogodišnju turneju po zemljama regije.

U sljedećem periodu paketiće svojih nezaboravnih pjesama podijelit će rock-dječici na koncertima u slovenskim Brežicama (23.12.), a novogodišnji nastup obradovat će Skopje na gradskom trgu Jadran (Skver Jadran). Organizator nastupa je skopska Općina Centar.

Repriza novogodišnjeg nastupa, ujedno i prvi koncert grupe Zabranjeno pušenje u 2017. godini, održat će se u beogradskom Domu omladine u ponedjeljak, 02.01.2017. Nastup u Beogradu bit će ujedno i posljednji nastup u sezoni, a onda će vrijedni Rock Djeda Mrazovi ispregnuti svoje irvase i ući u studio gdje će krenuti u pripremu svog novog, jedanaestog po redu studijskog albuma.

Objavljeno 27.12.2016.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal