Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje - Nova godina u Skopju

Zabranjeno pušenje - Nova godina u SkopjuPoslije slavljeničkih zagrebačkih koncerata grupa Zabranjeno pušenje, nastavljaju svoju božićno-novogodišnju turneju po zemljama regije.

U sljedećem periodu paketiće svojih nezaboravnih pjesama podijelit će rock-dječici na koncertima u slovenskim Brežicama (23.12.), a novogodišnji nastup obradovat će Skopje na gradskom trgu Jadran (Skver Jadran). Organizator nastupa je skopska Općina Centar.

Repriza novogodišnjeg nastupa, ujedno i prvi koncert grupe Zabranjeno pušenje u 2017. godini, održat će se u beogradskom Domu omladine u ponedjeljak, 02.01.2017. Nastup u Beogradu bit će ujedno i posljednji nastup u sezoni, a onda će vrijedni Rock Djeda Mrazovi ispregnuti svoje irvase i ući u studio gdje će krenuti u pripremu svog novog, jedanaestog po redu studijskog albuma.

Objavljeno 27.12.2016.

Vremeplov

Dopuštanje pozitivnog iskazivanja mladenačke, često buntovne i nerazborite energije koja dolazi iz ovakvih prostora može u jednom trenutku dati najljepše trenutke tim mladim ljudima, a u isto vrijeme usmjeriti i sam tijek njihovih života. O istim tim ljudima u nekoj mjeri ovisi i budućnost ovog grada.
Damir Čargonja Čarli, intervju za RiRock.com