Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje u Tuzli

Zabranjeno pušenje u TuzliZabranjeno pušenje će povodom 30 godina profesionalne karijere i povodom objavljivanja albuma ”Radovi na cesti” održati koncert u Tuzli, u Dvorani Mejdan, u petak 27.12.2013.

Krajem 1983. godine skupina klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju i dijelili istu ulicu, danas već legendarnu ”Ulicu Fuada Midžića”, u kvartu Koševo, započela je snimanje svog prvog albuma. Tada nitko nije mogao pretpostaviti da će taj album postati jedan od antologijskih albuma kad je riječ o ex-YU sceni. Riječ je, naravno, o albumu ”Das ist Walter” grupe Zabranjeno pušenje.

30 godina kasnije, Zabranjeno pušenje je objavilo svoj deseti studijski album pod nazivom ”Radovi na cesti”, a odličan prijem prva dva singla s albuma, pjesama ”Boško i Admira” i ”Ti voliš sapunice” potvrdili su da je Zabranjeno pušenje već 30 godina jedan od nezaobilaznih bendova regionalne scene. Album ”Radovi na cesti” moguće je besplatno dowloadati na službenoj web stranici grupe.

Povodom 30 godina profesionalne karijere i povodom objavljivanja albuma ”Radovi na cesti”, grupa Zabranjeno pušenje će 27.12.2013. u Tuzli, u dvorani Mejdan, održati slavljenički koncert. Riječ je o prvom koncertu ove grupe u Tuzli u posljednjih 10 godina.

Cijena ulaznice za ovaj koncert bit će u pretprodaji 10 KM, a zbog izuzetno loše financijske situacije, svi posjetitelji mlađi od 27 godina i stariji od 65 godina ulaznicu će moći, uz predočenje lične karte, kupiti po cijeni od 8 KM. Ove izuzetno niske cijene ulaznica omogućili su sponzori grupe Zabranjeno pušenje koji prate rad grupe posljednjih godinu dana. Riječ je o Sarajevskom pivu, Choco Lipsu i AriZoni. Na dan koncerta, na ulazu u dvoranu cijena će za sve biti ista 10 KM.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na Korzu u CD shopu Mido.

Kao uvod u koncert Zabranjenog pušenja u tuzlanskom Mejdanu, u ponedjeljak 2.12.2013. u 13h bit će otvorena izložba ”Novi primitivizam za početnike” koja je do sada obišla mnoge gradove u regiji. Izložba će biti postavljena u press centru Mejdana i trajati će od 02.12.2013. do 12.12.2013. Ulaz na izložbu će biti slobodan.

Objavljeno 23.11.2013.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)