Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Začarana Močvara FB live sessions: Sara Renar i Ana Ćurčin

Začarana Močvara FB live sessions: Sara Renar i Ana ĆurčinNakon prvog uspješnog i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeЯ, druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, Stray Doggom i Denisom Katancem, te zadnjeg sessiona gdje su nastupili Kralj Čačka i Nina Bajsić Močvara za vas idućih tjedana organizira svirke gdje će nastupiti neki i neke od najzanimljivijih kantautora i kantautorica iz regije.

Ovaj tjedan, organizatori su odlučili ponoviti beogradsko-zagrebački spoj, ovaj puta s dvije umjetnice koje će vam u dva sessiona od trideset minuta izvoditi svoju glazbu.

Za vas će svirati Ana Ćurćin i Sara Renar. Budite uz stranicu Začarane Močvare točno u 21:00.
Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju prije ili nakon koncerta.

Ana Ćurčin je kantautorica rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, a danas živi i radi u Beogradu. Njena glazba je nježna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, objedinjuje indie-rock i folk, koketira s bluesom i ambijentalnom glazbom. Ana aktivno nastupa od kraja 2012. godine.

Početkom 2016. godine Ana objavljuje svoj prvi studijski album ”Sketches of Belonging”. Kasnije te godine zajedno s bendom Stray Doggom nastupa na zajedničkom koncertu u Sava Centru, a 2017. na Exit festivalu. Početkom 2018. okuplja bend u sastavu Goran Antović (klavijature), Marko Cvetković (bas) i Marko Benini (bubnjevi) i sudjeluje na festivalu Eurosonic Noorderslag u Nizozemskoj, nakon čega nastaju Ana & The Changes.

Uz odlične kritike u domaćim, regionalnim i svjetskim medijima, Ana & The Changes održali su brojne koncerte u Srbiji i regiji tijekom 2018. godine, a krajem godine nastupili su i u Kulturnom centru Srbije u Parizu. U jesen 2019. objavljuju novi album pod naslovom ”Differences”.

Uz rad u bendu, Ana Ćurčin sklada i izvodi muziku za film i kazalište, a njeni aranžmani tradicijskih pjesama poput ”Lastavice, lasto” i ”Oj, Savice” privukli su pažnju cijele regije.

Sara Renar pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Posljednji live album ”Gdje povlačiš crtu” odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na kazališnim projektima, česta je suradnica književnih manifestacija, surađuje sa svjetski priznatim DJ imenima (Insolate, Hibrid) te radi glazbu za multimedijske projekte. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Objavljeno 07.04.2020.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash