Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zagorje Blues Etno Festival

Zagorje Blues Etno FestivalPrvi ”Zagorje Blues Etno Festival” trajat će čak šest dana i održat će se na šest različitih lokacija (Zabok, Klanjec, Krapina, Hum na Sutli, Hrašćina i Marija Bistrica), na kojima će posjetitelji moći uživati u raznovrsnom programu - koncertima, radionicama, izložbama...

Bilo je samo pitanje dana kada će poznati hrvatski bluzer, Tomislav Goluban, dobitnik četiri Porina, organizirati svoj zagorski festival i potvrditi onu poznatu ”misli globalno - djeluj lokalno”.

Da bi u organizaciji festivala mogao biti jednako dobar kao i na usnoj harmonici, potvrđuju imena izvođača: Joe Filisko & Eric Noden, legendarni country bluzeri iz Chicaga; Lidija Bauk, skladateljica, etno kantautorica i književnica ; Damir Halilić Hal, koji je tijekom proteklog desetljeća snimio pet hvaljenih albuma, svirao i snimao diljem svijeta te dijelio pozornicu i surađivao s velikim svjetskim imenima; grupa ”Easywalkers”, jedna od vodećih
slovenskih blues skupina; mješoviti ”Zbor Izbor”, dobitnik raznih priznanja među kojima se ističe prva nagrada na velikom natjecanju zborova u Veroni 2004. u jazz/blues/pop kategoriji te, naravno, Tomislav Goluban sa svojim bendom.

”Zagorje Blues Etno Festival” skup je glazbenih događanja koja objedinjuju zabavu i edukaciju s naglaskom na multikulturalni pristup. Publici svih uzrasta omogućava neposredan ulaz u svijet glazbe, u ovom slučaju svijet bluesa i etna te kroz koncerte, radionice, izložbe i neformalna druženja približava izvođača publici i obrnuto. ”ZBEF” posjetiteljima nudi prisniji pristup glazbi, dok ujedno omogućuje upoznavanje lokalnih zagorskih običaja, autohtone gastronomije i raznolikost turističke ponude.

Objavljeno 21.09.2014.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin