Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Započela prodaja tisuću Nišville kompleta

Započela prodaja tisuću Nišville kompleta Od petka, 06.09.2013. započela je prodaja kompleti ulaznica za Nišville Jazz Festival 2014, koji će se održati od 14 do 17.08.2014. na niškoj Tvrđavi.

Promo cijena parter kompleta za najvjerniju publiku Nišvilla je 1.000 dinara. Broj promo karata je ograničen na 1.000 komada, a kompleti se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inozemstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs .

Organizatori naglašavaju da komplet-karta za parter, važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (14 - 17.08.2014) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posjetioci će umjesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, kao i da tokom jedne večeri izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Iz direkcije Nišvilla pozivaju kupce kompleta po promo cijeni od tisuću dinara da, ukoliko žele, pošalju svoje osnovne podatke ( ime, e- mail i telefon) kao i serijski broj karte na mail ticket@nisville.com kako bi bili uvršteni na listu prijatelja festivala – odnosno, kako bi ubuduće imali povlašćen status tokom sličnih akcija.

Prodajna mjesta u mreži Eventima u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Astours - Obrenovićeva bb - PC Gorča i Bulevar Nemanjića 87, TA Big Star - Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga - Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel - Obrenoviceva bb - PC Gorča, Win Win Niš – Cara Dušana 35.

Telefon za informacije 018 220 992
Nišville office, Cara Dušana 19, 18 000 Niš.
www.nisville.com

Objavljeno 08.09.2013.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)