Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zaz objavila live album

Zaz objavila live albumMlada i uspješna francuska glazbenica Zaz je nakon uspješnog prvog singla ”Je Veux” s također uspješnog albuma prvijenca te uspješne turneje objavila i live album.

”Sans Tsu Tsou Live Tour” (Sony Music/Menart) CD izdanje uključuje izvanredne live izvedbe njezinih 16 pjesama. Bonus DVD uključuje bonus pjesme te neobjavljenu snimku s njezine turneje iz 2011. godine.

Inače Zaz bilježi sjajne rezultate prodaje svojeg prvog albuma: Primjerice, u Francuskoj je prodavši 800.000 albuma dostigla dijamantnu nakladu. U Njemačkoj se okrunila platinastom nakladom, u Turskoj trostruko platinastom, a u Belgiji i Švicarskoj dvostruko platinastom.

Pravo ime Zaz je Isabelle Geffroy, rođena je ranih osamdesetih, a odlikuju je jednostavnost, spontanost i osjećaj za humor. A to se čuje i na ovom live izdanju.

Prije velikih svjetskih pozornica i objavljivanja prvog albuma, svirkom i pjevanjem je uljepšavala dan i prolaznicima Montmartrea, posjetiteljima pariškog cabareta.

Uglavnom voli pjevati svugdje, izraziti ono što osjeća, a što se glazbenih žanrova tiče, nadahnjuje je mnogo toga iz široke lepeze žanrova i kontinenata.

Objavljeno 16.01.2012.

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica