Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zaz objavila live album

Zaz objavila live albumMlada i uspješna francuska glazbenica Zaz je nakon uspješnog prvog singla ”Je Veux” s također uspješnog albuma prvijenca te uspješne turneje objavila i live album.

”Sans Tsu Tsou Live Tour” (Sony Music/Menart) CD izdanje uključuje izvanredne live izvedbe njezinih 16 pjesama. Bonus DVD uključuje bonus pjesme te neobjavljenu snimku s njezine turneje iz 2011. godine.

Inače Zaz bilježi sjajne rezultate prodaje svojeg prvog albuma: Primjerice, u Francuskoj je prodavši 800.000 albuma dostigla dijamantnu nakladu. U Njemačkoj se okrunila platinastom nakladom, u Turskoj trostruko platinastom, a u Belgiji i Švicarskoj dvostruko platinastom.

Pravo ime Zaz je Isabelle Geffroy, rođena je ranih osamdesetih, a odlikuju je jednostavnost, spontanost i osjećaj za humor. A to se čuje i na ovom live izdanju.

Prije velikih svjetskih pozornica i objavljivanja prvog albuma, svirkom i pjevanjem je uljepšavala dan i prolaznicima Montmartrea, posjetiteljima pariškog cabareta.

Uglavnom voli pjevati svugdje, izraziti ono što osjeća, a što se glazbenih žanrova tiče, nadahnjuje je mnogo toga iz široke lepeze žanrova i kontinenata.

Objavljeno 16.01.2012.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger