Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Žestoki Overflow uz Hladno Pivo!

Žestoki Overflow uz Hladno Pivo!Velikim koncertom na Šalati, 25. 05., kojeg su fanovi simbolično prozvali Dan radosti, Hladno Pivo će obilježiti 25 godina glazbenog staža, a danas vam donosimo još jednu veliku najavu koja će ovaj događaj učiniti još ’glasnijim’.

Nakon dvije godine pauze, Nike, Marko, Zoki i Žika, jednim imenom Overflow, popet će se na pozornicu Šalate i dati podršku svojim kolegama, a sigurni smo, i razveseliti mnoge zaljubljenike u istinski punk rock.

Žestoki koprivničko-varaždinski band Overflow, nakon 6 studijskih albuma na engleskom jeziku i mnogobrojnih turneja izvan granica lijepe naše, vraćaju se doma sa stilom. Sedmi studijski album koji su nedavno najavili singlom ”Bijeda”, prvi je njihov album na hrvatskom jeziku.

Album kojim će opjevati opus jednog od najvećih hrvatskih povijesnih pjesnika, Mihovila Pavleka Miškina, izlazi na jesen 2013. godine u izdanju Dallas records.

Dugogodišnji i bliski prijatelji, Hladno Pivo i Overflow ovom će koncertnom suradnjom zasigurno okupiti mnogobrojne pripadnike takozvane ’fiju-briju’ generacije kojoj i sami pripadaju, ali i mlade generacije željne žešćeg zvuka te time učiniti ovaj događaj na Šalati uistinu posebnim.

Osim Overflowa, Hladnom Pivu će se na ovaj radosni dan pridružiti i mladi band kojeg će izabrati ’žiri’ satkan od samih članova HPa i FB fanova, a čije ime ćemo saznati 05.05. Podsjećamo da se svi zaintresirani, mladi i talentirani bendovi, bez obzira na glazbeni izričaj, mogu prijaviti slanjem svog promotivnog materijala ovdje.

Nakon što članovi Hladnog Piva odaberu 5 najzanimljivijih, kreće glasovanje publike na FB stranicama i borba za čast otvorenja ’Dana Radosti’ 25.05. na Šalati.

Objavljeno 22.04.2013.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)