Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Znate li tko je Priki?

Znate li tko je Priki?Na našu glazbenu scenu dolazi novi, mladi glazbenik - Priki - i publici se predstavlja svojim prvim singlom ”Oni znaju bolje”. Ovaj je singl tek početak Prikijeve glazbene priče, a već u samom startu naišao je na podršku iskusnih kolega.

Na prvom mu singlu gostuje najbolja hrvatska reperica Remi iz grupe Elemental koja je prepoznala njegov glazbeni talent i svježinu zbog čega se odlučila na ovu suradnju.

Tijekom ljeta pripremili su i zajednički spot za pjesmu ”Oni znaju bolje” koji će se uskoro prikazati premijerno na regionalnom MTV-ju!

Priki prvim singlom najavljuje svoj novi album kojim će probuditi hrvatsku urbanu scenu. Njegov glazbeni stil teško je okovati jednim glazbenim žanrom zato što će se na albumu naći pjesme ukorijenjene u rapu, ali i u funku i elektru. Prikijevi su stihovi realistični, brutalno iskreni, humoristični i koncizni, a način repanja bi se lako mogao pripisati i nekom mnogo
iskusnijem reperu. Sve svoje materijale sam producira, sam osmišljava instrumentale i tekstove, a osim toga, umješan je u videoprodukciji, tako da je spot za ”Oni znaju bolje” također snimio i montirao sam.

Haris Rahmanović poznatiji kao Priki je rođen u Bihaću 1987. godine gdje završava osnovnu i srednju školu. Umjetnička muzička škola je bila prekretnica u njegovoj muzici jer je tu naučio svirati klavir i trubu, tako da osim sempliranja (što je uobičajena praksa u rap glazbi), Priki kombinira sviranje i sempliranje.

Na početku glazbene karijere Priki je bio više angažiran kao producent nego kao izvođač i svu je svoju kreativnu energiju usredotočio na produciranje. Surađivao je s mnogim velikim imenima kao što su: Remi (Elemental), Connect, Edo Maajka, Marčelo, Koolade, ali i s mnogim underground reperima. Uz pomoć servisa YouTube njegovo se ime pronijelo hip hop krugovima jer je donio val osvježenja na rap scenu koja je u to vrijeme bila poprilično uspavana.

Objavljeno 19.09.2011.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com