Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zoran Predin @ Hard Place - ulaznice u pretprodaji!

Zoran Predin @ Hard Place - ulaznice u pretprodaji!Najveći mali rock klub u Zagrebu, Hard Place, priprema u srijedu 23.12. Božićni koncert legendarnog Zorana Predina uz pratnju Damir Kukuruzović Django Group...

Kako smo Predina navikli gledati u puno većim koncertnim prostorima pozivamo Vas da ne propustite ovaj ekskluzivni Božićni koncert i nabavite na vrijeme svoju ulaznicu po 80 kn u pretprodaji u klubu Hard Place, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Ako koja ulaznica preostane na ulazu u klub koštat će 100 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Zoran Predin je jedan od najpriznatijih slovenskih glazbenika s prijelaza iz 20. u 21. stoljeće. Pjesnik, kantautor i začetnik slovenskog Novog vala tijekom svoje karijere objavio je preko trideset (točnije 34) albuma, a poznat je i po odličnim skladbama za film, televizijske serije i kazališne predstave.

Autor je i niza nezaboravnih šansona i nebrojenih tekstova koji su toliko utjelovljeni u narodu da ih slobodno možemo nazvati narodnim blagom. Svoj rock bend osnovao je 1979.g nametnuvši mu imenom Lačni Franz sav svoj cinizam, sarkazam i smisao za parodiju. Lačni Franz bio je prvoligaški bend bivše Jugoslavije i u jedanaest godina neprestanog nastupanja ostavio je iza sebe neizbrisiv trag i neke od najboljih pjesama, poput: „Čakaj me“, „Praslovan“, „Naj ti poljub nariše ustnice“, „Ne mi dihat za ovratnik“, „Zarjavele trobente“...

Tijekom dugogodišnje solo karijere nastale su mnoge druge značajne skladbe kao što su „Margita“, „Mentol bombon“, „Pridi k meni“, rado slušane danas na koncertima. Predin je, među ostalim, autor i mnogih poznatih pjesama koje izvode hrvatski glazbenici: „O mladom studentu i udanoj ženi“ (Massimo), „Za šaku ljubavi“ (Gibonni), „Traži se dečko“ (E.N.I.) i mnogi drugi. Njegov album ”Tragovi u sjeti” (s pijanistom Matijom Dedićem) iz 2011.g s obradama 12 pjesama koje u originalu izvode Oliver Dragojević, Zdravko Čolić, Bijelo dugme, kao i ˝Kosa boje srebra˝ iz 2013.g osvajaju publiku.

Predin je s vrhunskim jazz gitaristom Damirom Kukuruzovićem i njegovim sastavom Django Group napravio odličan koncertni program koji uključuje i pjesme s albuma „Ljubimec iz omare“, gypsy swing standarde i sve najveće mu hitove koji, uz Kukuruzovićevu virtuoznost, pozivaju na ples i pjevanje. Ulaznice po cijeni od 80 kuna za ovaj ekskluzivni koncert možete naći u Hard Place-u, Rockmarku i Dirty Old Shopu.

Ne propustite Predina (23.12.) i Zadrugu (19.12.) - dva fenomenalna koncerta sa kojima Hard Place privodi svoju uspješnu sezonu 2015 kraju, no tu je i Badnjak, Božić, Štefanje, Rock’n’roll doček Nove Godine, čak dvije reprize i puno dobrih koncerata za 2016-tu.

Objavljeno 22.12.2015.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)