Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zucchero svirao u Opatiji pred 5.000 ljudi

Zucchero svirao u Opatiji pred 5.000 ljudiNakon nedavnih prijašnjih gostovanja u Puli i Zadru sinoćnji open air koncert “Notti di notte italiane” talijanskog pjevača Zucchera na opatijskoj Ljetnoj pozornici privukao je iznenađujućih 5.000 posjetitelja.

Zucchero je sa svojim bendom sastavljenim dobrim dijelom od bivših članova kultne kanadske rock skupine The Band opatijcima i njihovim gostima pružio dobru zabavu redajući tijekom dva sata svirke sve same hitove u duhu folka, bluesa i gospela. Uz pjesme “Senza una donna”, “Baila”, “Cuba libre”, “Occhi” opravdao je naslov svoje turneje ”All The Best World Tour”.

Zucchero je danas, uz daleko radiofoničnijeg Erosa Ramazzottija, zasigurno najzvučnije ime talijanske pop-rock scene, što je uz dobro tempiranje datuma koncerta u Opatiji i pridonijelo boljoj posjećenosti koncerta jer su dobar dio prisutne publike ipak činili njegovi sudržavljani. (A.C.)

Pogledajte fotografije


Objavljeno 30.07.2008.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)