Top singlovi

 1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
 2. Depeche Mode -Soothe My Soul
 3. Zaz - On Ira
 4. Mark Knopfler - Privateering
 5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
 6. Muse - Panic Station
 7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
 8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
 9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
 10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Adrenalin rock fest

Nagradna: Adrenalin rock festAdrenalin rock fest održati će se u Vukovaru 04.06.Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 02.06.2011.

Humanitarna akcija Od djece djeci

Humanitarna akcija Od djece djeciHumanitarna akcija ”Od djece djeci - darujmo pjesmu i osmijeh” pokloniti će tijekom veljače, mjeseca ljubavi, pet koncerata djeci smještenoj u dječjim domovima Nazorove i dječjem domu Paunovac. Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 05.02.2011.

Video: Spuštene rolete - ”Rock trajanja’’

Video: Spuštene rolete - ”Rock trajanja’’ Nakon što su energičnim svirkama uživo stekli vjerne poklonike svog autorskog rada, a zatim njihove redove proširili izdavanjem singla ”Vesela rock ’n’ roll pjesma za barit trebe”, Spuštene rolete izdaju i cjeloviti kompaktni disk ”Rock trajanja’’ (Aquarius Records/Spona 2010.).

Uz hitoidne ’’Vesela rock’n’roll pjesma za barit trebe’’ i ’’Brijat bed’’ te energičnu, ali gorku ’’Klošar, da’’ koje su se našle na singlici, album donosi još osam potencijalnih rock uspješnica, od kojih će poklonike Ramonesa posebno razveseliti pjesma o punk rockeru Šimi; prerada hita Sheena is a punk rocker .

U maniri ranog Psihomodo popa ili evocirajući neprežaljenu Zadrugu, Rolete pjevaju o kvartovskim luzerima (Sponzor, Klošar, da), običnim ljudima koji se nadaju boljoj sreći s druge strane ulice (Preko ulice, Gdje si bio), ali su ponekad i sretno zaljubljeni (Brijat bed), zasluženo se odmaraju (Goišnji rock) i svjesni su globalne političke situacije kao u posljednoj pjesmi na albumu: ’’U čem je problem’’.

Spuštene rolete - Vesela rock and roll pjesma za barit trebe


Od svojih su početaka promijenili više kvartovskih garaža i članova, ali su zadržali ono najvažnije; element radosti življenja u svom glazbenom izričaju; prštavu energiju koja proizlazi iz spoja rocka, bluesa, punka, garagea i čajne žličice ovih, prstohvata onih utjecaja – koje su oduvijek spremali po vlastitoj recepturi. Sada je konačno nastupilo vrijeme da svoje postojanje objave publici, koliko god da je duga i široka.

Kritičari su ih već prepoznali kao četvrti rock bend koji se iskristalizirao iz serije koncerata pod nazivom Velika rock eksplozija, gdje su ove godine nastupili i kao headlineri prvog festivalskog dana.

Rock trajanja donosi:
Gdje si bio
Preko ulice
Brijat bed
Vesela rock and roll pjesma za barit trebe
Klošar, da
Gotova stvar
Goišnji rock
Nose me u lovačkoj vreći
Sponzor
Šime je punk rocker
U čem je problem

Objavljeno 21.11.2010.

hartera

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard