Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10 godina karijere Natalie Imbruglia

SonyBMG će krajem rujna ove godine objaviti kompilaciju pjesama Natalie Imbruglie, pod nazivom ’Glorius: The Singles – 1997-2007’. Ovom izdanju prethodi singl ’Glorious’ koji se ovih dana polako, ali sigurno počeo uspinjati radijskim ljestvicama u svijetu i kod nas.

Natalie Imbruglia u posljednjih godinu dana uspjela je oko sebe okupiti iznimno jaki glazbeno-producentski tim koji čine Gary Clark, Daniel Johns, Jamie Hartman, Shep Solomon, Crispin Hunt i glavni producent Ben Hiller, poznat po uspješnim suradnjama sa Depeche Mode i Blur.

Ovom kompilacijom Imbruglia slavi 10 godina svoje glazbene karijere, a paralelno radi na svom slijedećem studijskom albumu.

Objavljeno 26.10.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban