Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. jubilarna BlueSax! večer

10. jubilarna BlueSax! večer10. jubilarna BlueSax! večer održati će se u Saxu! u ponedjeljak, 06.04.2009. a dovodi nam tri nova bluesy izvođača iz Slavonskog Broda, Velike Gorice i Makarske.

Kantautor (folk-rock-blues) Ivan Vragolovich - http://www.myspace.com/ivanvragolovich (vokal, gitara, usna harmonika) dolazi iz Slavonskog Broda a trenutno živi i djeluje u Zagrebu. Najčešče nastupa sam uz gitaru i usnu harmoniku, pjevajući vlastite skladbe. Kada obrađuje, obrađuje pjesame Neila Younga, Boba Dylana, Townesa Van Zandta i raznih blues skladatelja.

Ponekad nastupa uz prateći bend koji definira od nastupa do nastupa. 2006. godine pred dvjestotinjak odazvanika snima svoj prvi album “Ivan Vragolovich - Live u kinu Jadran” na kojem se nalazi ukupno 13 pjesama. Prvih 7 izvodi sam vokalno uz gitaru i usnu harmoniku, da bi mu se do kraja koncerta pridružila još tri glazbenika na gitari, basu i harmonici. Do 2006. snimio je tri demo uradka: Loco (2003), Naked (2004) i Black Days (2005). Trenutno je u pripremama za snimanje novog pravog studijskog materijala.

Vokalno instrumentalni sastav Peri Deri - http://www.myspace.com/visperideri dolazi iz Turopolja s Velikom Goricom kao najvećim i glavnim gradom. Sviraju klasični troakordni rock’n’roll veselo i energično. Naglasak stavljaju na vlastitu muziku i tekstove koji su na hrvatskom. U toku nastupa imaju i jednu posebno atraktivnu točku sa slonovima ali zbog neadekvatnosti prostora klubova u kojima sviraju još ju nisu uspjeli izvesti.

VIS Peri deri su završili sa snimanjem skladbi za svoj prvi album koji je trenutno u fazi miksa. Na njemu će se naći ukupno 13 skladbi a bend se nada da će biti vani do kraja 4. ili početkom 5. mjeseca.

Sastav Dudlaši - http://www.dudlashi.com/ osnovan je u Makarskoj zimi 2000. godine. Nakon zapaženih nastupa u lokalnim klubovima snimaju live emisiju ”Doživjeti glazbu” za HR1, sviraju na Blues festivalu u Makarskoj, Beogradu, Splitu, Zagrebu...

Stalni pridruženi gost benda je Vlatko Ćavar Brada, gitarista Psihomodo Popa. U njegovoj produkciji Dudlaši 2006. u Zagrebu snimaju studijski album s 13 autorskih pjesama. Album još nije objavljen no bez obzira na to bend nastavlja s nastupima uživo te priprema novi autorski materijal.

Objavljeno 08.04.2009.

Vremeplov

Punk nije ideološki, ideološke su reakcije na njega. Punk nije nasilan, nasilne su reakcije vlasti prema punku.


Peter Lovšin i Gregor Tomc (Pankrti)