Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

10. jubilarna BlueSax! večer

10. jubilarna BlueSax! večer10. jubilarna BlueSax! večer održati će se u Saxu! u ponedjeljak, 06.04.2009. a dovodi nam tri nova bluesy izvođača iz Slavonskog Broda, Velike Gorice i Makarske.

Kantautor (folk-rock-blues) Ivan Vragolovich - http://www.myspace.com/ivanvragolovich (vokal, gitara, usna harmonika) dolazi iz Slavonskog Broda a trenutno živi i djeluje u Zagrebu. Najčešče nastupa sam uz gitaru i usnu harmoniku, pjevajući vlastite skladbe. Kada obrađuje, obrađuje pjesame Neila Younga, Boba Dylana, Townesa Van Zandta i raznih blues skladatelja.

Ponekad nastupa uz prateći bend koji definira od nastupa do nastupa. 2006. godine pred dvjestotinjak odazvanika snima svoj prvi album “Ivan Vragolovich - Live u kinu Jadran” na kojem se nalazi ukupno 13 pjesama. Prvih 7 izvodi sam vokalno uz gitaru i usnu harmoniku, da bi mu se do kraja koncerta pridružila još tri glazbenika na gitari, basu i harmonici. Do 2006. snimio je tri demo uradka: Loco (2003), Naked (2004) i Black Days (2005). Trenutno je u pripremama za snimanje novog pravog studijskog materijala.

Vokalno instrumentalni sastav Peri Deri - http://www.myspace.com/visperideri dolazi iz Turopolja s Velikom Goricom kao najvećim i glavnim gradom. Sviraju klasični troakordni rock’n’roll veselo i energično. Naglasak stavljaju na vlastitu muziku i tekstove koji su na hrvatskom. U toku nastupa imaju i jednu posebno atraktivnu točku sa slonovima ali zbog neadekvatnosti prostora klubova u kojima sviraju još ju nisu uspjeli izvesti.

VIS Peri deri su završili sa snimanjem skladbi za svoj prvi album koji je trenutno u fazi miksa. Na njemu će se naći ukupno 13 skladbi a bend se nada da će biti vani do kraja 4. ili početkom 5. mjeseca.

Sastav Dudlaši - http://www.dudlashi.com/ osnovan je u Makarskoj zimi 2000. godine. Nakon zapaženih nastupa u lokalnim klubovima snimaju live emisiju ”Doživjeti glazbu” za HR1, sviraju na Blues festivalu u Makarskoj, Beogradu, Splitu, Zagrebu...

Stalni pridruženi gost benda je Vlatko Ćavar Brada, gitarista Psihomodo Popa. U njegovoj produkciji Dudlaši 2006. u Zagrebu snimaju studijski album s 13 autorskih pjesama. Album još nije objavljen no bez obzira na to bend nastavlja s nastupima uživo te priprema novi autorski materijal.

Objavljeno 08.04.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)