Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

13. HGF - Zabok demo festival

13. HGF - Zabok demo festivalDo sada se na 13. po redu HGF – Zabok demo festival prijavilo preko 140 novih izvođača iz skoro svih krajeva Hrvatske.

Organizatori sa zadovoljstvom dodaju još jednu nagradu za ovogodišnjeg pobjednika - nastup na ovogodišnjem Rokaj Festu, jednom od najvećih glazbenih festivala u zemlji koji posebnu pažnju pridaje domaćem rocku.

Predfinala ovogodišnjeg HGF-a biti će održana 15, 16, 22. i 23. travnja u zagrebačkom Sax!-u. Prva će se dva dana natjecati izvođači iz Krapinsko-zagorske županije a druga dva dana iz Zagreba i Zagrebačke županije. Finalisti iz drugih dijelova Hrvatske biti će izabrani na temelju snimaka koje su poslali. Po prvi puta ove godine podružnice Hrvatske glazbene unije (HGU) iz Pule, Rijeke, Splita, Šibenika i Osijeka mogu poslati svoje predstavnike direktno u finale festivala.

Nakon objavljene kompilacije s pjesmama dosadašnjih pobjednika te predstojeće kompilacije s pjesmama ovogodišnjih finalista, pobjednika festivala očekuje, kao i prošle godine, samostalni CD singl i njegova distribucija u svijet glazbene industrije.

Uz to, pobjedniku je osim statue „Kamen temeljac“, kao trajne uspomene na pobjedu, osiguran i koncert u bližem europskom okruženju (Rock Otočec) kao izaslaniku hrvatske demo rock scene, nastup na uglednom Rokaj festu početkom srpnja ove godine te dvogodišnje besplatno članstvo u HGU.

Ulaz u Sax! na sva predfinala je besplatan.

Objavljeno 07.04.2009.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone