Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

2. Sajam ploča i stripova u Močvari

2. Sajam ploča i stripova u Močvari 04.10. u Močvari su pokušali oživjeti duh starog Cvjetnog trga i prisjetiti se legendarnog sajma ploča i stripova koji se tamo i u okolnim ulicama svakodnevno spontano događao prije dvadesetak godina i gdje je bilo moguće sresti hrpu osebujnih veseljaka i entuzijasta sa osmijehom od uha do uha zbog postajanja vlasnikom neke nove ploče omiljenog benda ili nekog superkul stripa, koji se, naravno, ni jedni ni drugi ne mogu nigdje drugdje nabaviti.

Te nedjelje Močvarin prvi eksperimentalni sajam je skupio mnogo onih starih, ali i novih veseljaka s obje strane pulta te je stvorio prostor za razmjenu novih iskustava i druženje glazbenih i strip entuzijasta. Zato će se taj susret ponoviti, no ovaj put u okviru proslave 10 godina rada kluba 15.11 od 11 do 15:30 sati.

Na Močvarinom 2. sajmu ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa (knjige, cd-i, plakati, kazete, majice, dvd-i,…) moći ćete po povoljnim cijenama nabaviti artikle glazbenih dućana Free Bird, Spirit Of Music, Kovač, Dirty Old Shop, Karma, Roxy, Dobar zvuk, Kingston, strip dućana Strip knjižara-Tino, Libellus, Stripovi na kvadrat, strip kolektiva Komikaze, izdavačke kuće Što čitaš?, nezavisnih distribucija Humanita Nova i Slušaj najglasnije te mnogih drugih poznatih i nepoznatih koji su pozvani donijeti svoje stvari i prezentirati ih u Močvari.

Kao posebnu poslasticu najavljujemo i promotivnu prodaju teško nabavljivog stripa Igora Hofbauera - Hofa “Prison Stories”.

Za ljubitelje plakatne umjetnosti Močvara će zaviriti u svoju arhivu i izložiti neke od svojih boljih plakata napravljenih u posljednjih 10 godina.

Napominjemo da će potencijalni kupci moći ploče i cd-e poslušati prije same kupnje.

+ voodoo vrač BLUES-O-SONIC (Memphis) liječi dušu prisutnima opakim blues, country, rockabilly, surf koktelima

Prodavači neka se pri dolasku u Močvaru jave dežurnoj osobi radi dodjeljivanja prodajnog mjesta.

upad: 0 kn, korištenje prodajnog mjesta: 0 kn

Objavljeno 14.11.2009.

Vremeplov

Ponekad mi je od samoga sebe muka.
Mark Eitzel (American Music Club)