Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

30 Seconds to Mars Top 50 US Rock Stars

30 Seconds to Mars Top 50 US Rock StarsU subotu, 03.07.2010., na MTV kanalu pogledajte ljestvicu 50 najboljih pjesama po izboru američkog rock benda 30 Seconds to Mars.

Ovaj popularni bend osnovali su 1998. godine u Los Angelesu glumac Jared Leto (glavni vokal, ritam gitara, tekstopisac), njegov brat, Shannon Leto (bubnjevi i perkusije) i Tom Miličević (gitara, klavijature).

Dosad su izdali tri albuma - ”30 Seconds to Mars”, ”A Beautiful Lie” i ”This Is War”. Bend je u svojoj karijeri bio nominiran za mnoge prestižne glazbene nagrade, a mnoge je osvojio, uključujući i tri MTV EMA nagrade.

Jared Leto se proslavio ulogom Jordana Catalana u TV seriji ”I to mi je neki život” (”My So-Called Life”), a kasnije i brojnim filmskim ulogama (Fight Club, Panic Room, American Psycho, Alexander, Requiem for a Dream, Lord of War).

Ipak on ne voli koristiti svoju hollywoodsku popularnost za promociju svog benda i često je odbijao nastupati kad su organizatori isticali njegovo ime za privlačenje publike na koncert.

Zadnji dio ljestvice, od 50. do 25. mjesta pogledajte u subotu, 3.srpnja u 09:00, a prvi dio, od 25. do 1. mjesta, bit će na programu u 21h.

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)