Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

4. Jazz Festival Lošinj - 25.-27. 07. 2008.

4. Jazz Festival Lošinj - 25.-27. 07. 2008.4. Jazz Festival Lošinj će se održati 25., 26. i 27. srpnja 2008. u lijepom ambijentu preuređenog ljetnog kina ”Vladimir Nazor”, a nastupiti će mnoštvo raznih izvođača kao što su Darko Jurković International Trio i gosti Gerald Preinfalk & Klaus Paier, Il suoni del Mediterraneo / Zvuci Mediterana Elvisa Stanića, Jim Mullen Blues Bag, Denise Jannah with Ratko Zjača Band i drugi.

Organizator ovog festivala je Pučko Otvoreno Učilište Mali Lošinj, a programski je urednik gitarist Zoran Jaeger - Jex, šef popularnog banda The Bastardz.

Treba napomenuti da će se svake večeri festivala nakon redovnog programa održati After Party u jednom od najposjećenijih lošinjskih klubova, konobi Catacomba, uz jam session i live svirku učesnika festivala, a iz dosadašnjeg iskustva možemo reći da se na jam sessionima događaju prave glazbene poslastice. Za više informacija pogledajte web stranice festivala na adresi www.jazzlosinj.com.

Objavljeno 16.07.2008.

Povezani članci

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox