Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

4. UFO od 21. do 24. lipnja 2007.

Četvrti po redu međunarodni festival neafirmiranih bandova, Urban Fest Osijek ili UFO održat će se od 21. do 24. lipnja, na lijevoj obali Drave kod amfiteatra. 100-tinjak demo bendova DJ-evi i plesači, zajedno sa posebnim gostima (21.6. Pips, Chips & Videoclips, 22.6. Zion Train i 23.6. Let3), predstavit će se svirkom na tri pozornice od 20 sati. Valja naglasiti kako će i ove godine biti poznatih imena domaće i inozemne glazbene scene, kako bi dali potporu nadolazećoj urbanoj glazbenoj mladosti.

UFO festival do sada je pokazao izvrsne rezultate: puno dobre glazbe mladih neafirmiranih, ali i onih poznatih izvođača iz zemlje i inozemstva, znatan broj akreditiranih novinara, velika zaintersiranost medija, te ponajviše posjetitelja, uglavnom mladih ljudi.

Sadržajniji i kvalitetniji međunarodni glazbeni festival (11 zemalja), sada već tradicionalni UFO, i ove godine ima veliko iznenađenje za sve one koje put namjeri u Osijek. Kao i prethodnih godina svi ljubitelji kampiranja moći će koristiti UFO kamp, a očekuju se mladi iz brojnih susjednih zemalja.

Ovakva vrsta događanja gradu Osijeku, osim u kulturnoj afirmaciji, može pomoći u turističke svrhe. Jedan od ciljeva ovog projekta je sudionicima iz regije i inozemstva prikazati grad Osijek kao grad s velikim turističkim potencijalom. Tome u prilog ide i činjenica da su Hrvatske Željeznice uvele 40% popusta za sve one koji krenu vlakom na UFO.

Objavljeno 31.05.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Nitko nije potpuno sretan. To nije ljudski.
Billie Joe Armstrong (Green Day)