Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

40 godina Woodstocka - obaranje rekorda u sviranju gitara te reizdanje filma

40 godina Woodstocka - obaranje rekorda u sviranju gitara te reizdanje filmaU čast Jimi Hendrixa, a povodom 40 godina Woodstocka, 3 tisuće gitarista okupiti će se na jednom mjestu i zajedno zasvirati Purple Haze. Ujedno, to će biti pokušaj obaranja svjetskog rekorda. Okupljanje gitarista i obaranje rekorda održat će se 25.10. u San Franciscu.

Oskarom nagrađeni film iz 1970. godine naziva ’’Woodstock - 3 Days of Peace And Music’’ ponovo će na tržište u lipnju povodom 40. obljetnice. Radi se o četiri sata materijala tj. četiri diska. Tu su dva sata do sada ne viđenih snimki s festivala uključujući 13 izvođača koji nisu uvršteni u originalni film. Dakle, ponovo možete pogledati Woodstock nastupe Grateful Deada, Creedence Clearwater Revivala, Santane i Whovaca, ali sada u 5.1 audio doživljaju.
Warner Home Video objavit će uradak u paketu s četiri DVD-a ili dva Blu-ray diska, a u trgovinama ga potražite od 15. lipnja.

Mir, ljubav i duhovnost obilježili su prvi Woodstock 1969. godine, a obilježiti će i ovu 40-godišnjicu. Kako je i najavljivano, a o čemu smo već pisali, organizatori će pokušati okupiti što više originalnih izvođača, a nastupiti će i neke mlađe grupe i glazbenici. Uz njih, razni pjesnici će recitirati svoje stihove, izmjenjivati će se govornici iz raznih mirovnih organizacija i pokreta, a događati će se još mnogo toga.

Objavljeno 17.04.2009.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)