Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

40 godina Woodstocka - obaranje rekorda u sviranju gitara te reizdanje filma

40 godina Woodstocka - obaranje rekorda u sviranju gitara te reizdanje filmaU čast Jimi Hendrixa, a povodom 40 godina Woodstocka, 3 tisuće gitarista okupiti će se na jednom mjestu i zajedno zasvirati Purple Haze. Ujedno, to će biti pokušaj obaranja svjetskog rekorda. Okupljanje gitarista i obaranje rekorda održat će se 25.10. u San Franciscu.

Oskarom nagrađeni film iz 1970. godine naziva ’’Woodstock - 3 Days of Peace And Music’’ ponovo će na tržište u lipnju povodom 40. obljetnice. Radi se o četiri sata materijala tj. četiri diska. Tu su dva sata do sada ne viđenih snimki s festivala uključujući 13 izvođača koji nisu uvršteni u originalni film. Dakle, ponovo možete pogledati Woodstock nastupe Grateful Deada, Creedence Clearwater Revivala, Santane i Whovaca, ali sada u 5.1 audio doživljaju.
Warner Home Video objavit će uradak u paketu s četiri DVD-a ili dva Blu-ray diska, a u trgovinama ga potražite od 15. lipnja.

Mir, ljubav i duhovnost obilježili su prvi Woodstock 1969. godine, a obilježiti će i ovu 40-godišnjicu. Kako je i najavljivano, a o čemu smo već pisali, organizatori će pokušati okupiti što više originalnih izvođača, a nastupiti će i neke mlađe grupe i glazbenici. Uz njih, razni pjesnici će recitirati svoje stihove, izmjenjivati će se govornici iz raznih mirovnih organizacija i pokreta, a događati će se još mnogo toga.

Objavljeno 17.04.2009.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain