Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

5. Dani multimedije u Profilu!

5. Dani multimedije u Profilu!Od 12. do 20. ožujka u Profil multimedijalnim knjižarama održat će se 5. Dani multimedije, tradicionalno događanje Profil multimedijalnih knjižara koje okuplja brojne ljubitelje filma, glazbe i gaminga, a ove godine projekt podržava i Vipnet kao generalni sponzor.

Dani multimedije zamišljeni su kao spoj autorskog sajma i festivala uz naglasak na predstavljanje i promociju pojedinačnih autora i sadržaja zanimljivih široj javnosti te recentnih glazbenih, filmskih i gamerskih kretanja u Hrvatskoj. Održavat će se u svih devet Profil multimedijalnih knjižara, no nastupi, promocije i multimedijalna događanja ostat će „rezervirani“ za zagrebački Megastore te Profilove Superstoreove u Rijeci i Splitu.

Na Danima multimedije očekujemo više desetaka događanja – live-nastupa, predavanja i predstavljanja multimedijalnih sadržaja među kojima su nastupi poznatih međunarodnih i domaćih glazbenih velikana, kao što su Bambi Molesters, Darko Rundek Trio, Jelena Radan, Gustafi i brojnih drugih izvođača hrvatske estrade.

Ljubitelji filma ne smiju propustiti seriju predavanja o fenomenu filma Avatar, liku i djelu Clinta Eastwooda, te briljantnom književnom djelu Cesta Cormaca McCarthyija, uz promociju istoimenog filma koji ubrzo dolazi i u naša kina. Neizostavan dio jesu i cjelodnevni turniri u videoigrama, PES 2010, Counter Strike i Call of Duty 2 čiji će natjecatelji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Dani multimedije donose i posebne pogodnosti – u Profilovim knjižarama širom Hrvatske posjetitelje očekuju popusti do 50% na velik broj glazbenih CD-a, DVD-a i videoigrica.

Dane multimedije do sada je posjetilo više od 50.000 zaljubljenika u glazbu, film i računalne igrice.

Objavljeno 16.03.2010.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich