Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

644 pjesama grupe Depeche Mode na jednom mjestu

Od kraja prosinca u prodaji se nalazi kompletan opus Depeche Mode. 644 pjesama, 58 sati, 40 minuta i 46 sekundi muzike legendarnih elektro pionira. 2006. godina je bila dobra godina za Depeche Mode. Album ”Playing The Angel” prodan je u preko 3 milijuna primjeraka, a procjenjuje se da ih je na turneji, koja je počela 3. listopada 2005. godine i završila 3. kolovoza 2006., posjetilo preko 2.5 milijuna obožavaoca u 31 zemlji.

Bend je nedavno osvojio MTV nagradu za najbolju grupu, a nominirani su i za Grammy, za najbolju dance pjesmu za singl ”Suffer Well”. ”The Complete Depeche Mode” box set dostupan je samo putem iTunes servisa i sadrži 11 studijskih albuma, sve singlove i B strane, dva live albuma, osam live pjesama sa ”Touring the Angel Live” DVD bonus diska, dvije kolekcije singlova, album ”Remixes 81>04”, šest kompletnih box setova singlova, još uvijek ne objavljeni box set singlova no. 7 & 8, 19 ekskluzivnih remikseva, rijetke i neobjavljene pjesme te do sada deset neobjavljenih akustičnih pjesama.

Anton Corbijn je dizajnirao specijalan booklet na 64 strane koji će kupci dobiti uz ovo digitalno izdanje.

Objavljeno 05.01.2007.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist