Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Adastra na turneji, 3.11. stižu u riječki ”Palach”

Nakon nastupa u Domu sportova gdje su nastupili kao predgrupa britanskom sastavu Muse, zagrebačka rock grupa Adastra nastavlja sa koncertnom promocijom svojeg prvog albuma pod nazivom “Adastra”, koji je u izdanju Croatia Records objavljen u lipnju ove godine.

Cijela koncertna turneja po Hrvatskoj, koja obuhvaća 12 gradova, nosi naziv ”Be CROative”, a cilj joj je poticanje mladih ljudi na individualnu kreativnost kako bi doprinijeli razvoju društva i regije u kojoj se nalaze. U okviru turneje dečki iz Adastre već su odradili koncert u zagrebačkom Sax-u i nekoliko hrvatskih gradova, a slijede promocije albuma u Rijeci, 3. studenog u klubu “Palach”, te 9. studenog u Splitu u klubu “Quasimodo”.

Neposredno prije nastupa u Domu sportova s grupom Muse, dečki su izbacili novi, peti po redu singl pod nazivom “Ti si sa neba”, a najavljeno je kako će tijekom turneje uz provjerene hitove sa svog prvog nosača zvuka svirati i jednu novu pjesmu koja će se naći na njihovom novom materijalu.

Objavljeno 31.10.2007.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević