Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Adastra na turneji, 3.11. stižu u riječki ”Palach”

Nakon nastupa u Domu sportova gdje su nastupili kao predgrupa britanskom sastavu Muse, zagrebačka rock grupa Adastra nastavlja sa koncertnom promocijom svojeg prvog albuma pod nazivom “Adastra”, koji je u izdanju Croatia Records objavljen u lipnju ove godine.

Cijela koncertna turneja po Hrvatskoj, koja obuhvaća 12 gradova, nosi naziv ”Be CROative”, a cilj joj je poticanje mladih ljudi na individualnu kreativnost kako bi doprinijeli razvoju društva i regije u kojoj se nalaze. U okviru turneje dečki iz Adastre već su odradili koncert u zagrebačkom Sax-u i nekoliko hrvatskih gradova, a slijede promocije albuma u Rijeci, 3. studenog u klubu “Palach”, te 9. studenog u Splitu u klubu “Quasimodo”.

Neposredno prije nastupa u Domu sportova s grupom Muse, dečki su izbacili novi, peti po redu singl pod nazivom “Ti si sa neba”, a najavljeno je kako će tijekom turneje uz provjerene hitove sa svog prvog nosača zvuka svirati i jednu novu pjesmu koja će se naći na njihovom novom materijalu.

Objavljeno 31.10.2007.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin