Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Aerosmith doniraju unikatne predmete

Bas gitarist kultne rock grupe Aerosmith, Tom Hamilton, 31. siječnja ove godine pojavit će se na svečanom partyju u poznatom okupljalištu glazbenih zvijezda – Hard Rock Café u Bostonu. Tom prilikom Tom će donirati nekoliko unikatnih predmeta iz svojeg osobnog vlasništva od kojih je neke, kako kaže, „koristio tijekom proba grupe Aerosmith“, a također će donirati 30.000 američkih dolara bolnici Massachusetts General Hospital YouthCare.

Aerosmith su nedavno održali sastanke s nekoliko trenutno najuglednijih glazbenih producenata. Znači li to da počinju s radom na novom albumu? Hamilton je na to pitanje samo kratko i prilično zagonetno odgovorio: „Možda, tko zna...“.

Objavljeno 28.01.2008.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)