Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Aerosmith sve aktivniji, album na pomolu

Aerosmith planiraju snimanje novog albuma. Kako je nedavno izjavio gitarist Joe Perry, veseli ih činjenica da je Rick Rubin jedan od šefova u Sonyu. Naime Rick će sudjelovati u izradi albuma, no ne nužno kao producent u studiju.

Bend već ima neke pjesme za novi album, uključujući stvari koje su radili 2006. ali su samo dvije iskoristili na ’Best Of’ kolekciji.
Osim albuma, koji bi trebao biti gotov u ožujku, sudjeluju i u izradi popularne igrice ’Guitar Hero IV’. Od aktualnosti vezanih uz Aerosmith treba izdvojiti da ih čeka još i američka mini turneja od devet koncerata.

Prisjetimo se, njihov je posljednji blues album ’Honkin’ on Bobo’ izdan 2004. godine. Album je označen povratak korijenima benda, snimajući album uživo u studiju i radeći s bivšim producentom Jackom Douglasom. Slijedio ga je live DVD ’You Gotta Move’ u prosincu 2004., snimka prvog nastupa s te turneje. Više na www.aerosmith.com.

Objavljeno 01.10.2007.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)