Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Afionski zvuk u Ksetu

Afionski zvuk u KsetuI ove će godine Afion razveseliti svoju zagrebačku publiku nastupom u klubu KSET, u srijedu, 13. svibnja 2009. godine, sa početkom od 21:00.

Nakon više od stotinu koncerata održanih po starom kontinentu, od daleke Rusije, Švedske, sve do Škotske, Francuske, Afion se rado vraća svojoj vjernoj publici na ovim prostorima.
Krajem prošle godine objavljen je drugi studijski album ”Čudni svati”, dvije godine nakon objave hvaljenog debitantskog albuma naziva ”Afion” .

Novi album korak je dalje u razvoju afionskoga zvuka, puno energičniji, organskiji, prozračniji i zreliji te dalje bolju sliku Afiona kakav je na živim svirkama stoga nikako nemojte propustiti ovaj koncert.

Očekuju vas plesni ritmovi tradicijskih pjesama, odsviranih na neki posve drugačiji način, uz zvuk kavala, afričkog bubnja i nježan sopran Lidije Dokuzović.

Ulaznice po cijeni od 40kn u pretprodaji i 50kn na dan koncerta, potražite u Dirty Old Shopu (Tratinska 33) i na blagajni kluba KSET.

Objavljeno 13.05.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)