Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Album remikseva ”Last Night Remixed”

Album remikseva ”Last Night Remixed”U svojoj dugogodišnjoj i bogatoj glazbenoj karijeri bitan dio Mobyjeva radačini remiksiranje, pa je tako od 1992. godine remiksirao pjesme raznih izvođača među kojima su i Prodigy, Braian Eno, David Bowie, Aerosmith, Beastie Boys, Metallica, Michael Jackson i mnogi drugi.
Svoju ljubav prema remiksiranju Moby je u jednom interviewu jednostavno objasnio: ’’Najbolja stvar u produciranju i remiksiranju drugih umjetnika je dekonstrukcija njihovih pjesama i uvid u njihovo stvaranje”.
Upravo objavljeni ’’Last Night Remixed’’ umjesto tech/house stila donosi nove mikseve ’ electro/disco zvuka koji nas vraća u plesne podije. Album se naslanja na aktualni Mobyjev studijski album ”Last Night”, a na njemu se nalaze pjesme ’’Disco Lies’’ u verziji The Freemasonsa, ’’I Love To Move In Here’’ koju su remiksirali disco/punk duo Holy Ghost. Tu su i ’’Live For Tomorrow’’, ’’Ooh Yeah’’, ’’Live For Tomorrow’’, ’’I’m In Love’’ te mnoge druge.

Objavljeno 17.11.2008.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com