Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Album remikseva ”Last Night Remixed”

Album remikseva ”Last Night Remixed”U svojoj dugogodišnjoj i bogatoj glazbenoj karijeri bitan dio Mobyjeva radačini remiksiranje, pa je tako od 1992. godine remiksirao pjesme raznih izvođača među kojima su i Prodigy, Braian Eno, David Bowie, Aerosmith, Beastie Boys, Metallica, Michael Jackson i mnogi drugi.
Svoju ljubav prema remiksiranju Moby je u jednom interviewu jednostavno objasnio: ’’Najbolja stvar u produciranju i remiksiranju drugih umjetnika je dekonstrukcija njihovih pjesama i uvid u njihovo stvaranje”.
Upravo objavljeni ’’Last Night Remixed’’ umjesto tech/house stila donosi nove mikseve ’ electro/disco zvuka koji nas vraća u plesne podije. Album se naslanja na aktualni Mobyjev studijski album ”Last Night”, a na njemu se nalaze pjesme ’’Disco Lies’’ u verziji The Freemasonsa, ’’I Love To Move In Here’’ koju su remiksirali disco/punk duo Holy Ghost. Tu su i ’’Live For Tomorrow’’, ’’Ooh Yeah’’, ’’Live For Tomorrow’’, ’’I’m In Love’’ te mnoge druge.

Objavljeno 17.11.2008.

Vremeplov

Previše ljudi je okupirano pop muzikom. Pozicija rock’n’rolla u našoj subkulturi postala je previše znacčajna, naročito u traganju za filozofskim sadržajem.
Mick Jagger (krajem 70-ih prošlog stoljeća)