Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Anđa Marić & Kisha u Močvari

Anđa Marić & Kisha u MočvariNakon objave i predstavljanja publici novog albuma ’’A Nyar’’, Anđa Marić & Kisha uskoro pripremaju još jedno ugodno iznenađenje. Prvi nastup grupe Kisha, ujedno i povratak Anđe Marić pred zagrebačku publiku dogovoren je 04. ožujka 2010. u klubu Močvara.

Odlična scenografija, za koju je uglavnom zadužena Anđa, pruža ugođaj i atmosferu dnevnog boravka. Nakon rasprodanih koncerata u Ljubljani i Budimpešti, ovaj tematsko zanimljivi koncert dolazi i u Zagreb. Iako dugo vremena nismo čuli njen glas, Anđa ne krije malu tremu koju osjeća i zbog novog albuma koji će u klubu Močvara predstaviti publici.

Album ’’A Nyar’’ u potpunosti otpjevan na mađarskom jeziku dovoljno je interesantan i našoj publici. Do koncerta grupa internzivno radi na snimanju spota za svoj drugi singl ”Harom Ev”.

Na pitanje što očekuje i što će nam pripremiti na povratničkom koncert u Močvari, Anđa poručuje: ”Jipijeije! Nakon više od sedam godina, vraćam se na pozornicu u svoj rodni grad i domovinu i jako sam sretna i uzbuđena. Naravno da imam i tremu ali to je zato što mi je toliko stalo do tog koncerta. Kisha će u močvari prirediti nezaboravno iskustvo na pozornici uređenoj kao da smo kod kuće. Scenografiju će uz moju malu pomoć raditi Renman - Renato Đosić, a ostalo je iznenađenje. Isto tako za sve ostale koji neće moći doći, a zanima ih koncert, moći će ga pratiti putem live streama na internetu, ali o tom potom. Jedva čekam!”

Vrata 20:00 Koncer 21:30

Objavljeno 02.03.2010.

Vremeplov

Nikad neću biti sluga, ali nikad ni gospodar!
Zoran Štajdohar Zoff (Grč), intervju za RiRock.com