Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arcade Fire snimili neonsku Bibliju

Nakon vrlo hvaljenog prvijenca ”Funeral”, uskoro možemo očekivati novi album kanadskih Arcade Fire kojeg su nazvali ”Neon Bible”. Album će se u prodaji naći 5. ožujka. Za snimanje, bend se zatvorio u crkvu i od nje načinio studio. Ispočetka nisu znali kako će sve to zvučati, ali na kraju su bili jako zadovoljni obavljenim poslom.

Za snimanje su bili zaduženi Markus Dravs (Bjork, James, Brian Eno) i Scott Colburn (Sun City Girls, Animal Collective), a orkestralne dionice aranžirali su Owen Pallett i Regine Chassagne.

Prvi singl koji će promovirati ”Neon Bible” je ”Intervention”, a povodom izlaska albuma, napravit će i malu turneju po Europi koja će započeti 5. ožujka u Dublinu, a završava mjesec dana kasnije u Lillu.

Objavljeno 12.01.2007.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)