Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arsen Dedić u Sava Centru

Arsen Dedić u Sava CentruHrvatski šansonjer i kantautor Arsen Dedić nastupi ti će 09. 05 u Sava centru. Jedan od osnivača šansonjerske muzike u bivšoj Jugoslaviji - Arsen Dedić- poznat je po pjesmama kao što su ”Kuća pored mora”, ”Čovjek kao ja”, ”Moderato Cantabile”, ”Balada o prolaznosti”...

Diskografska kuća Croatia records krajem prošle godine objavila je luksuznu antologiju Dedićeve karijere ”Dobrotvorov dom” s 93 pjesme na četiri CD-a.

Posljednji album Arsena Dedića pod nazivom ”Rebus” objavljen je 2008. godine.

Od srijede, 14. 04. 2010. karte za koncert Arsena Dedića, koji se održava u Sava Centru 09.05.2010. godine , mogu se kupioti i u Jugotonovoj trgovini u Beogradu (Nušićeva ulici, broj 27).

Cijena ulaznica je 20e, 23e i 26e.

Arsen će beogradskoj publici pjevati svoje najpopularnije pjesme poput “Kuće pored mora”, “Čovek kao ja”, “Moderato cantabile” i mnoge druge hitove.

Poslednji album Arsena Dedića “Rebus” kao i antologija “Dobrotvorov dom”, ali i sva ostala izdanja kao što su: “Čovek kao ja”, “Herbar”, “Homo volans”, “Imena žena”… koja je izdavao za nekadašnji Jugoton, sada za Croatiu Records mogu se kupiti u Jugotonovoj trgovini u Beogardu.

Objavljeno 23.04.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)