Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atheist Rap i ST!llness!! na Mak Fest 4 festivalu

Atheist Rap i ST!llness!! na Mak Fest 4 festivaluListi bendova koji će ove godine svirati na Mak Fest 4 festivalu pridružili su se punk-rockeri Atheist Rap i hip-hop/reggae skupina ST!llness!!

Novosadski punkeri Atheist Rap svirati će 29.05.’09 u Domu mladih,Koprivnica. Bend je osnovan 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju su doživjeli 1993. prvim albumom “Maori i Crni Gonzales”. Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album je našao put do slušatelja na prostorima koji im tada koncertno nisu bili dostupni.

Sarkastičan humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama puni klubove po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Srbiji. Do sada iza sebe imaju 4 studijska albuma, best off album i live DVD. Proteklih godina svirali su na svim većim i značajnijim festivalima u regiji, a pozornicu su dijelili sa bandovima kao što su Die Toten Hosen, NoMeansNo i PTTB.

Uz Hladno pivo i KUD Idijote svakako su najznačajniji punk-rock bend na ovim prostorima. Ove godine će koncertno obilježiti 20 godina postojanja serijom koncerata po regiji, a u Koprivnici sviraju upravo tjedan dana prije glavne proslave u Novom Sadu.

Uz njih, tu je i splitski hip-hop/reggae bend ST!llnes koji će uz već najavljeni Ringišpil zasvirati 30.5.’09 također u Domu mladih Koprivnica.
Bend dolazi iz Splita i svira dalamtinski reggae/hip-hop u stilu poznatih bandova T.B.F. i Dubioza Kolektiv.
Potpisali su ugovor sa jednom od vodećih izdavačkih kuća Menart Records i objavili debi albuma pod nazivom “Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović” u srpnju 2007. godine. Album je dobio jako dobre kritike što glazbenih kritičara što publike, te je u mnogim osvrtima na 2007. godinu svrstan među najbolja hrvatska izdanja u 2007. Nakon toga band je održao mnogo koncerata po cijeloj hrvatskoj, a 20. veljače 2009. godine održali su najveći koncert do sada i to u u Domu sportova kao predgrupa bendu T.B.F.

Objavljeno 10.03.2009.

Vremeplov

Mašta je ključ za razumijevanje moje lirike. Ostalo je obojano s malo znanstvene fantastike.
Jimi Hendrix