Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atheist Rap i ST!llness!! na Mak Fest 4 festivalu

Atheist Rap i ST!llness!! na Mak Fest 4 festivaluListi bendova koji će ove godine svirati na Mak Fest 4 festivalu pridružili su se punk-rockeri Atheist Rap i hip-hop/reggae skupina ST!llness!!

Novosadski punkeri Atheist Rap svirati će 29.05.’09 u Domu mladih,Koprivnica. Bend je osnovan 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju su doživjeli 1993. prvim albumom “Maori i Crni Gonzales”. Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album je našao put do slušatelja na prostorima koji im tada koncertno nisu bili dostupni.

Sarkastičan humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama puni klubove po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Srbiji. Do sada iza sebe imaju 4 studijska albuma, best off album i live DVD. Proteklih godina svirali su na svim većim i značajnijim festivalima u regiji, a pozornicu su dijelili sa bandovima kao što su Die Toten Hosen, NoMeansNo i PTTB.

Uz Hladno pivo i KUD Idijote svakako su najznačajniji punk-rock bend na ovim prostorima. Ove godine će koncertno obilježiti 20 godina postojanja serijom koncerata po regiji, a u Koprivnici sviraju upravo tjedan dana prije glavne proslave u Novom Sadu.

Uz njih, tu je i splitski hip-hop/reggae bend ST!llnes koji će uz već najavljeni Ringišpil zasvirati 30.5.’09 također u Domu mladih Koprivnica.
Bend dolazi iz Splita i svira dalamtinski reggae/hip-hop u stilu poznatih bandova T.B.F. i Dubioza Kolektiv.
Potpisali su ugovor sa jednom od vodećih izdavačkih kuća Menart Records i objavili debi albuma pod nazivom “Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović” u srpnju 2007. godine. Album je dobio jako dobre kritike što glazbenih kritičara što publike, te je u mnogim osvrtima na 2007. godinu svrstan među najbolja hrvatska izdanja u 2007. Nakon toga band je održao mnogo koncerata po cijeloj hrvatskoj, a 20. veljače 2009. godine održali su najveći koncert do sada i to u u Domu sportova kao predgrupa bendu T.B.F.

Objavljeno 10.03.2009.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević