Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atraktivno live izdanje grupe Queen na dvostrukom DVD-u

Izdavačka kuća Eagle Rock Records će početkom studenog ove godine objaviti iznimno atraktivno izdanje kultne grupe Queen, u CD i DVD formatu. DVD će biti objavljen u dvije verzije: ’Queen Rock Montreal’ i ’Queen Rock Montreal + Live Aid’. Koncert grupe Queen u kanadskom Montrealu, održan 24. studenog 1981. godine spada među njihove najbolje nastupe uživo i treba li uopće dodati da je koncert bio rasprodan nekoliko tjedana unaprijed? Ispred 20000 obožavatelja, Freddie Mercury, Brian May, John Deacon i Roger Taylor predstavili su se u svojem najboljem izdanju!

Grupa koja je u karijeri ukupno prodala 310 milijuna albuma, uzor je mnogim poznatim zvijezdama, što posebno ističu George Michael, Michael Jackson i grupa Foo Fighters. Queen su na U.K. Top 40 ukupno proveli 1422 tjedna što je apsolutni rekord, a iza njih su ostali veliki The Beatles i Elvis Presley.

Objavljeno 05.09.2007.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf