Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Beastie Boys krenuli sasvim novim smjerom

Mike Diamond, Adam MCA Yauch i Adam Adrock Horovitz potvrdili su 26. lipanj kao datum izlaska njihovog sedmog studijskog albuma ’’The Mix-Up’’ za Capitol Records/EMI. To je njihov prvi u potpunosti instrumentalni uradak, ispunjen novim materijalima, a kao i ranijih godina, na ’’The Mix-Up’’ standardna postava surađuje sa Money Markom na klavijaturana i perkusionistom Alfredom Ortizom. Rezultat je album bez riječi, sampleova i scratchanja.

Kako bi ugodili fanovima, instrumentalne djelove nekih svojih hitova na ovom su albumu odveli u potpuno novi smjer, stvarajući laid back i chill out acid jazz instrumentalnu kolekciju, možda najsličnija izdanju ’In Sound From Way Out’ iz 1996. godine.

Beastie Boys najavljuju turneju koja započinje 26. i 27. svibnja sa dva seta na Sasquatch! Festivalu u Georgeu (država Washington, USA). Nastupit će također na nekoliko europskih festivala uključujući i 13. srpnja nama bliski Exit festival.

Objavljeno 10.05.2007.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)