Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Besplatan singl Manic Street Preachersa

Manic Street Preachers odlučili su pokloniti fanovima potpuno besplatno online skidanje pjesme ”Underdogs” na njihovoj Manics.co.uk stranici. Članovi benda izjavili su da je ovo njihov način da se zahvale svojoj publici na podršci svih ovih godina. Manicsi će svoj slijedeći singl sa njihovog novog albuma ”Send Away The Tigers” objaviti 7. svibnja 2007.

”Underdogs” je, kako kaže Nicky Wire: ”All out punk metal - Alice Cooper - Stooges guitar outro. Could have been on Generation Terrorist. A celebration of the unique, a post ’Everything Must Go’ address to the fans 10 years after the first time we did it. In a Britain dominated by generic, one diametrical multi branding, let us embrace the difference - the downtrodden - the losers and the opposition. Let us fall in love with individuality again”.

Objavljeno 09.03.2007.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)