Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Billy Idol piše memoare

Billy Idol piše memoareBivši frontmen grupe Generacija X, Billy Idol, potpisao za izdavačku kuću Touchstone (podružnica Simon & Schuster) ugovor kojim se obvezuje da će napisati knjigu o svom životu.

Knjiga će se zvati “Dancing With Myself” . Idol će napisati knjigu o sebi i svom dosadašnjem životu. Za razliku od nekih njegovih kolega koji koriste usluge “nevidljivih” pisaca odlučio je to sam učiniti i to će biti objavljeno u otprilike sljedećih godinu dana.

Idol na to sve kaže: ”Život mi je dao zlatni ključ kada sam se zaljubio u rok n roll muziku. To je ključ za odgovor kako da živimo i ostvarimo svoje snove. Ovaj svijet mi je poklonio mnoge svoje dobre strane ali i svakodnevna iskušenja - droga, piće, žene. Jednom riječju – 24 satna iskušenja. A pored svega da bi ste opstali morate pisati dobre pjesme. Život morate iživiti kako biste postigli velike stvari! Sve to što sam preživio stavljam u knjigu - od srca. Ja riskiram a vi mi čuvajte leđa.” poručio je svojim fanovima Billy Idol.

Objavljeno 16.10.2010.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett