Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bilo kuda Dogma svuda!

Bilo kuda Dogma svuda!Nakon prošlotjednog predstavljanja novog singla za pjesmu ”Automatic disco”, pulska grupa Dogma predstavlja i video spot za tu pjesmu. Premijerno prikazivanje spota zakazano je za subotu, 12.6. od 23:30 sati na HRT 2 u glazbenoj emisiji ”Ritam tjedna”.

Režiju spota ”Automatic disco” potpisuje Matija Ferlin koji je između ostalog bio nominiran na ovogodišnjem Porinu u kategoriji za video broj godine, a u spotu se pojavljuje i poznata kazališna glumica Dijana Vidušin.

Nakon niza uspješnih singlova s novog albuma pod nazivom ”3”, na red je došao ”Automatic disco”. Riječ je o singlu za pjesmu koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i poziva na ples. Kao što je prošlo ljeto njihov singl ”Parapapa” osvojio radijski eter svojim jednostavnim ritmom, Dogma ima adut i za naredne tople, ljetne dane. Prepustite se Dogmi i neka vas raspleše Automatic disco.

Odmah nakon premijere novog videospota aktivirat će se nova redizajnirana web stranica benda na kojoj će svi obožavatelji Dogme moći naći sve što ih zanima.

U novom hrvatskom filmu ”Show must go” koji će se premijerno prikazati na ovogodišnjem Pula film festivalu, u odjavnoj roli filma za glazbenu podlogu koristit će se pjesma grupe Dogma. Tom će prilikom Dogma održati i koncert na Pula film festivalu, a najavljuju spektakularan nastup.

Objavljeno 11.06.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger