Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Black Ice”, novi album AC/DC izlazi 21. listopada

”Black Ice”, novi album AC/DC izlazi 21. listopadaOsim što će za tri tjedna objaviti novi album, ’Black Ice’, grupa AC/DC ovih je dana izazvala rijetko viđenu euforiju u SAD-u, a sve u kontekstu skorašnjeg početka njihove velike koncertne turneje, koja će kao što znamo početi 28. listopada u SAD-u.

Interes publike, i to gotovo svih godišta, je toliki da prava ’ludnica’ za ulaznicama već sada vlada u slijedećim američkim gradovima: Houston, Ft. Lauderdale, Tampa, Pittsburgh, Cincinnati, St. Louis, Omaha, Fargo, Minneapolis, Kansas City, Dallas, Tulsa i Nashville, a dodatni koncerti već su pridodani za Chicago i Los Angeles.

AC/DC nedavno su sa svojom matičnom diskografskom korporacijom SonyBMG pažljivo isplanirali sve detalje oko promocije svog novog albuma, a ono što se vidi već na ‘prvi pogled’ jest činjenica da između glazbeno-diskografskog i da tako kažemo ‘popratno-prodajnog’ segmenta – gotovo i nema razlike. AC/DC su tako potvrdili da su istinski dugotrajni glazbeni ‘brand’ čiji se značaj proteže daleko izvan granica uobičajenih uspjeha glazbenih zvijezda.

‘Black Ice’ će se u prodaji za hrvatsko tržište naći od 21. listopada ove godine.

Objavljeno 04.10.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger