Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Black Ice”, novi album AC/DC izlazi 21. listopada

”Black Ice”, novi album AC/DC izlazi 21. listopadaOsim što će za tri tjedna objaviti novi album, ’Black Ice’, grupa AC/DC ovih je dana izazvala rijetko viđenu euforiju u SAD-u, a sve u kontekstu skorašnjeg početka njihove velike koncertne turneje, koja će kao što znamo početi 28. listopada u SAD-u.

Interes publike, i to gotovo svih godišta, je toliki da prava ’ludnica’ za ulaznicama već sada vlada u slijedećim američkim gradovima: Houston, Ft. Lauderdale, Tampa, Pittsburgh, Cincinnati, St. Louis, Omaha, Fargo, Minneapolis, Kansas City, Dallas, Tulsa i Nashville, a dodatni koncerti već su pridodani za Chicago i Los Angeles.

AC/DC nedavno su sa svojom matičnom diskografskom korporacijom SonyBMG pažljivo isplanirali sve detalje oko promocije svog novog albuma, a ono što se vidi već na ‘prvi pogled’ jest činjenica da između glazbeno-diskografskog i da tako kažemo ‘popratno-prodajnog’ segmenta – gotovo i nema razlike. AC/DC su tako potvrdili da su istinski dugotrajni glazbeni ‘brand’ čiji se značaj proteže daleko izvan granica uobičajenih uspjeha glazbenih zvijezda.

‘Black Ice’ će se u prodaji za hrvatsko tržište naći od 21. listopada ove godine.

Objavljeno 04.10.2008.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)