Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bloodhound Gang u Boogaloou

Bloodhound Gang u BoogaloouBloodhound Gang, kontroverzna skupina iz SAD-a, nastupiti će 16.3.2010. u zagrebačkom Boogaloo klubu.

Bloodhound Gang osnovali su 1992. godine Jimmy Pop i Daddy Long Legs, te su ga nazvali Bang Chamber 8. Ubrzo mijenjaju ime u Bloodhound Gang, prema istoimenoj TV seriji. Nakon što su snimili nekoliko demo snimaka, u studenom 1994. izdaju svoj prvi EP, nazvan ”Dingleberry Haze”.

U ožujku 1995. potpisuju ugovor sa izdavačkom kućom Columbia Records te objavljuju svoj prvi studijski album ”Use Your Fingers” i kreću na turneju po SAD-u. Ubrzo, Daddy Long Legs i M.S.G. napuštaju sastav, a zamjenjuju ih Evil Jared Hasselhoff i Tard-E-Tard. Nakon završetka turneje raskidaju ugovor sa Columbia Recordsom, a sastav napuštaju Skip O’Pot2Mus i Tard-E-Tard.

U ožujku iduće godine, sa novom postavom objavljuju svoj drugi studijski album ”One Fierce Beer Coaster”. Pjesma ”Fire Water Burn” s tog albuma, u kojoj kritiziraju nehumanitarnost američkih vojnika u Iraku korištena je u filmu Michaela Moorea, Farenheit 9/11.

Svoj treći studijski album Hooray for Boobies, objavljuju 2000. godine. Ovaj album postigao je impresivan uspjeh te je grupu odveo na prvu pravu američku turneju. Najpoznatije pjesme s tog albuma su hit singlovi ”The Ballad of Chasey Lain” i ”Bad Touch”. Album je prodan u više od pet milijuna primjeraka.

Idući album Hefty Fine, na kojem su se našli singlovi ”Foxtrot Uniform Charlie Kilo”, ”No Hard Feelings” i ”Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss” objavljuju pet godina kasnije, 2005. godine.

Članovi sastava pojavljivali su se u emisijama MTV-a Jackass, Viva La Bam, i CKY4 te u The Howard Stern Showu.

Tijekom svojih turneja po čitavom svijetu osvajali su publiku ekscentričnim performansima.

Koncert Bloodhound Gang će se održati u utorak 16.3.2010. u klubu Boogaloo.

Cijene ulaznica: 160 kn do 28.2., 180 kn od 1.3., 200 kn na dan koncerta.

Prodajna mjesta: Boogaloo, Eventim

Objavljeno 12.02.2010.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)