Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bob Dylan – u prodaji ’’Together Through Life’’

Bob Dylan – u prodaji ’’Together Through Life’’U prodaji je novi album legendarnog Boba Dylana ’’Together Through Life“ (Columbia Records). Ovaj album je njegovo 46. izdanje, pjesme su snimljene krajem prošle godine i to nakon što je nastala pjesma ’’Life Is Hard“ za nadolazeći film redatelja Olivera Dahana.


Album ima deset pjesama, a producirao ga je Bob Dylan i to opet pod pseudonimom Jack Frost. Album je najavio singl ’’Beyond Here Lies Nothin´“ za koju je snimljen i video spot.

U prodaji je i deluxe verzija albuma (2CD+DVD). To izdanje uz standardni CD nudi i DVD na kojem je objavljen interview ’’The Lost Intervju’’, kojeg je s Dylanom napravio Roy Silver, prvi menager Boba Dylana. Interview je obogaćen i audio verzijom demo snimke ’’Blowin’ In The Wind’’.

Na drugom CD-u je radijska emisija Boba Dylana ’’Theme Time Radio Hour’’, a Dylanove obožavatelje oduševit će posteri i naljepnice, a uskoro će u prodaji biti i vinil ’’Together Through Life“. Dylan je već neko vrijeme na turneji koja je u svibnju rezervirana za Irsku i Veliku Britaniju. 2006. godine je izdao studijski album ’’Modern Times’’ koji je prodan u više od 2.3 milijuna primjeraka, a nagrađen je i s dvije nagrade Grammy. Album je postao njegov najprodavaniji album u zadnjih desetak godina, a popeo se na #1 u Americi i to prvi puta nakon 30 godina.

U posljednjih pet godina prodao je ukupno 15 milijuna albuma, a posljednja tri albuma uvrštena su među najbolje u njegovoj karijeri. Prošle godine se listi impresivnih nagrada pridružila i Pulitzerova nagrada. Uručena mu je zbog značajnog utjecaja na popularnu glazbu i američku kulturu, jakih stihova i izvanredne poetske moći.

Objavljeno 02.05.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com