Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bob Geldof nakon 25 godina ponovno u Etiopiji

Bob Geldof nakon 25 godina ponovno u EtiopijiDvadeset i pet godina nakon objavljivanja pjesme koja je svijetu približila humanitarnu dramu, irski pjevač Bob Geldof otišao je posjetiti stanovnike Korema, jednoga od mjesta poznatih iz vremena velike gladi u Etiopiji 1984.

Deseci djece okupili su se oko rock-zvijezde. ”Pravo je čudo opet biti ovdje nakon 25 godina, na ovome krasnom mjestu i sve vas vidjeti dobra zdravlja”, rekao je pjevač veseloj gomili mladih i starijih koji su preživjeli veliku glad sredinom osamdesetih.

Sir Bob u Korem je stigao na 25. godišnjicu izlaska pjesme ”Do They Know It’s Christmas” kojoj je jedan od autora, a koju je snimio s nizom glazbenika. ”Ono što se ovdje događalo duboko nas je sve pogodilo”, rekao je. ”Svi koji smo ovdje bili prije 25 godina vjerovali smo da možete izmijeniti život, upravo kako se i dogodilo”, dodao je.

Taj pjevač i borac za ljudska prava govorio je na mjestu na kojem će za četiri godine niknuti bolnica, zahvaljujući među ostalima Geldofovu Band Aidu i J. K. Rowlings, autorici Harryja Pottera.

Vremeplov

Za manju svotu novaca koje ćete dati za BigMac i Coca-Colu možete kupiti svjež kruh, kvalitetan komad čistog mesa ili lijep komad sira. U tome ćete uživati puno više.
Steve Albini