Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bob Geldof ponovo u akciji

Bob Geldof, irski glazbenik koji je ’80-ih okupljanjem Band Aida skrenuo pozornost svijeta na glad u Africi, planira nove humanitarne poduhvate, ovoga puta multimedijalnog karaktera.

Nakon uspješnog projekta Live 8 2005., kojim je još jednom okupio svjetsku glazbenu kremu te riješio Afriku dugova i zaslužio cijeli niz priznanja, pa i nominaciju za mirovnog Nobela, Geldof pokreće medijski servis Public.tv, kojim će objediniti humanitarne organizacije za još jači protok informacija i aktivizam.

Svojevrsni YouTube za nevladine organizacije sadržavat će oko 2500 filmova više od 120 organizacija, a niknuo je pod patronatom Geldofove produkcijske kuće Ten Alps, iz koje je već došlo par unosnih projekata koji su kasnije prodani, uključujući i popularni ’Survivor’.

Objavljeno 06.02.2007.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj