Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Boogaloo u ritmu reggae glazbe

Boogaloo u ritmu reggae glazbe8. svibnja 2009. godine u zagrebačkom klubu Boogaloo veliku zabavu pripremaju Antenat, St!llness i Trip To Zion.

Antenat i St!llness su bendovi sa dugogodišnjim uzajamnim prijateljstvom koji se mogu pohvaliti sa velikim brojem zajedničkih svirki te međusobnim gostovanjima na albumima.
Unatoč posebnim stilovima sviranja i stvaranja te različitostima, posljednjih nekoliko godina imaju gotovo potpuno istu publiku koja ih vjerno prati.

Izlazak drugog albuma Antenat-a ’Karavana’, najava i nestrpljivo iščekivanje novog St!llness-a u posljednje vrijeme sve više širi krug ljubitelja njihove glazbe i ideja.

Ova uigrana ekipa Vas poziva u petak 08. svibnja u klub Boogaloo na još jedno njihovo zajedničko, audio-vizualno druženje i veselje jer smatra da nema boljeg povoda od druženja, prijateljstva i širenja pozitivne energije uz kvalitetnu glazbu i vrhunsku zabavu.

Poseban povod za slavlje im daje otvaranje službenog hrvatskog reggae portala (www.reggae.hr) koji će pratiti i podržavati Hr-reggae scenu i projekte usko vezane uz nju.

Reggae.hr je rezultat dugogodišnje suradnje ekipe Trip To Ziona & CroReggae portala.
Za vizualne efekte i after party do ranih jutarnjih sati pobrinuti će se Trip to Zion ekipa, DJ JinSan i mlade nade hrvatske reggae scene.

Objavljeno 24.04.2009.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)