Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bossovi uspjesi na gotovo svim ”meridijanima i paralelama”

Bruce Springsteen s novim albumom ’Magic’ i dalje postiže sve veće uspjehe. Sažeto rečeno, ovaj album trenutno se nalazi u Top 40 na gotovo svim ’meridijanima i paralelama’. Platinasti ili zlatni status do sada je postigao u Norveškoj, Kanadi, Irskoj, Italiji, Nizozemskoj, Švedskoj, Australiji, Austriji, Belgiji, Češkoj, Njemačkoj, Novom Zelandu, Španjolskoj, Švicarskoj, Danskoj i Velikoj Britaniji.

Također, njegova aktualna koncertna turneja potpuno je rasprodana, i to u tolikoj mjeri da je primjerice u Italiji nekoliko puta došlo do situacija ’na rubu incidenta’ kada su mnogi koji su unaprijed rezervirali karte – skoro ostali bez njih, a u nekim slučajevima morala je intervenirati i policija.

U travnju 2008., Sprinsgsteen planira objaviti još jedno svoje atraktivno izdanje pod nazivom ’Devils & Dust – Bootleg DVD’, a detaljnije informacije slijede uskoro. Link je www.brucespringsteen.net.

Objavljeno 09.01.2008.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com