Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bowie opet snima u Berlinu

Bowie opet snima u BerlinuPoslije punih 30 godina, legendarni ’’kameleon’’ rocka David Bowie ponovno snima u Berlinu, gradu u kojem je stvorio besmrtnu trilogiju ”Low”, ”Heroes” i ”Lodger”.

U jednom od berlinskih studija počeo je rad na novom studijskom albumu, prvom nakon šest godina starog ”Realityja”. Slavni rock glazbenik u posljednje vrijeme ima sve većih ’’problema’’ s nostalgijom – nedavno je objavio kompilaciju ”iSelect” kojom su dominirale stare pjesme, a iz arhive je upravo izvukao bootleg snimku svojih Spiders From Mars, nastalu davne 1972. godine.

Koliko mu je Berlin nekoć značio, pokazuje i činjenica da je u njega odveo i Iggyja Popa, gdje mu je u spasio karijeru skladajući i producirajući albume ”The Idiot” i ”Lust For Life”.

Informaciju o povratku na izvor inspiracije otkrio je sam Bowie, javivši se svojim obožavateljima porukom objavljenom na službenim internet stranicama.

”Pozdrav iz snježnog Berlina, gdje radim na novom materijalu”, piše legendarni David.

Objavljeno 29.01.2009.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)