Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božićni album Matije Dedića

Božićni album Matije DedićaOvog Božića, Matija Dedić priredio nam je novu glazbenu poslasticu i novi album. ”Matija Dedić Jazz Christmas and special guests” donosi 13 jazziranih i popularnih božićnih pjesama kao što su ”White Christmas”, ”Jingle Bells”, ”Radujte se narodi”, ”Tiha noć”, ”Svim na Zemlji” i druge.

Matijini glazbeni prijatelji nastavili su odličnu suradnju i na ovom albumu - tako Lidija Bajuk gostuje u pjesmi ”Anđeli zibaju Isusa”, violinist Marko Ramljak svira u pjesmi Arsena Dedića ”Božić u Šibeniku”, Kristijan Beluhan pjeva ”Tri kralja”, Gabi i Arsen ”Božićnu”, Ivana Husar ”Nedostaješ mi mnogo” (M.Carey - prepjev A.Dedić), Vanna ”Tihu noć” i dr. Sve aranžane napisao je Matija Dedić, a odsvirali i Mladen Baraković (kontrabas) i Borna Šercar(bubanj). Posebnost albuma je i u činjenici da su korišteni stare i rijetke pjesme poput ”Anđeli zibaju Isusa”, božićni napjev iz Hrvatskog zagorja , te ”Tri kralja” tradicional iz Istre.

Cover i dizajn albuma potpisuje Sandra Dedić Slavica, a svi vizuali su rukom oslikana autorska djela. Ovo je peti album koji Matija Dedić objavljuje za Dallas records.
Promocija albuma ”Matija Dedić Jazz Christmas” najavljena je za 17.12. u Sax-u u Zagrebu.

Objavljeno 12.12.2008.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)