Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Božićni koncert Meri Jaman, Anite Valo & Jelene Radan

Božićni koncert Meri Jaman, Anite Valo & Jelene RadanMeri Jaman, Anita Valo iz grupe Meritas i Jelena Radan održat će u subotu, 20. prosinca, svoj poseban božićni koncert pod nazivom ’’When Christmas Comes’’ u zagrebačkoj Gradskoj kavani, s početkom u 20:30 sati.

Zajednički koncertni program ’’When tomorrow comes’’ u sklopu kojega već tradicionalno izvode skladbe u svijetu poznatih glazbenika i glazbenica koji ih nadahnjuju, samo će za ovu priliku postati ’’When Christmas Comes’’ i to u prostoru koji među rijetkima u metropoli još odiše onim starim zagrebačkim štihom. ’’Nas tri za koncert u Gradskoj kavani pripremamo više božićnih pjesama za tu večer, ali i sve one pjesme koje odišu idejom dobrote, prijateljstvom, utjehom, ljepotom... Sve se naslanja na naš spomenuti koncertni program, osvježen novim pjesmama prigodnog ugođaja!’’

Ulaznice za koncert ’When Christmas Comes’ prodaju se po cijeni od 40 kuna u Gradskoj kavani, svakim danom od 16 do 20 sati, te u isto vrijeme i na dan koncerta.

Objavljeno 19.12.2008.

Vremeplov

S muzama je stvarno tako, jednostavno dođu i ne daju mi mira. Ili ih nema. Najneopterećeniji sam u gluho doba noći, kad mogu ukopčat svoj Fostex i počet snimuckat, bez obaveze da to i ostane na traci.
Vlado Simčić Vava, intervju za Rirock.com