Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brojne rock’n’roll memorabilije na prodaju

Gitare s potpisima Johna Lee Hookera, Jimmyja Pagea i Lesa Paula, zlatne ploče Madonne, Depeche Mode, Petera Gabriela i drugih glazbenika na prodaju nudi svoje atraktivne rock’n’roll memorabilije Dražen Vrdoljak.

Dugogodišnji glazbeni novinar tvrdi da nije strastveni sakupljač predmeta koji svjedoče o 50-godišnjem vijeku rock glazbe i njezinih protagonista. Ali, ako mu kolekcionarstvo,zbog mnogih drugih obaveza, i ne oduzima previše vremena, toliko se dugo bavi praćenjem rocka i sukladnih žanrova da je tijekom tri i pol desetljeća i bez kolekcionarskih ambicija došao u posjed značajne zbirke rock memorabilije.

”Bezbroj puta našao sam se u prilici da prikupim materijale – koncertne programe, ulaznice, plakate, knjige i ploče – s biljegom autentičnosti, no dugo ih nisam smatrao prilozima za zbirku glazbene memorabilije, vjerujući da su samo svakodnevna popudbina u poslu koji ionako ne radim za povijest”, kaže Vrdoljak, koji je od srijede, 22. studenoga, u Galeriji Roland Planet u Zvonimirovoj 13 (Zagreb) u 18 sati otvorio prodajnu izložbu najatraktivnijih primjeraka iz svoje zbirke. Ulaz je besplatan, a izložba traje do 8. siječnja.

Objavljeno 29.12.2006.

Povezani članci

Vremeplov

Nitko od nas ništa posebno nije očekivao. Popeli smo se na binu, uključili pa isključili i ispostavilo se da ništa više nije kao do tada. Tako to ponekad ide u životu...
Aleksandar Stojković (Goribor)