Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruce Springsteen radi bez puno kompliciranja

Kao što smo već najavili, ’Magic’ je naziv novog studijskog albuma koji će 2. listopada objaviti Bruce Springsteen i E Street Band. Nakon pet godina i multi-platinastog, Grammyjima ovjenčanog, ’The Rising’, Bruce je odlučio ponovo surađivati s E Street Bandom, a novi materijal snimljen je u Southern Tracks Recording Studio, Atlanta. Jon Landau, dugogodišniji član Bruceovog managersko-promotivnog tima, izjavio je: „To je jednostavni, čisti, prekrasni, stari, čvrsti rock. Bez puno kompliciranja, ali maksimalno iskreno. Tipični Bruce, u jednom od boljih izdanja.“.

Novu kolekciju pjesama producirao je Brendan O’Brien koji je osim na ’Rising’ (2002.), surađivao i na ’Devils & Dust’ (2005.). Udio E Street Banda u ukupnoj zvučnoj slici je značajan, i time je Springsteen ponovo dobio svježiji zvuk. Treba istaći da su prateći vokali snimani doslovno danima, jer je Bruce Springsteen i ovaj put želio biti što bolji i u svakom pogledu dosljedan svom renomeu jedne od deset najvećih glazbenih zvijezda u glazbenom svijetu današnjice. Taj status Springsteen sasvim sigurno ima dvadesetak godina od trideset i sedam koliko traje njegova uspješna karijera.

Novim uratkom Bruce Springsteen ponovo će pokazati da je njegova umjetnička inspiracija nepresušna i prilično nepredvidiva. Prvi singl bit će ’Radio Nowhere’. Naslovi koji već pobuđuju posebno zanimanje su ’The Long Walk Home’, ’Devil’s Arcade’ te ljetna ’Girls in Their Summer Clothes’.
Zanimljivo je i to da je Springsteen izjavio da će biti ’vrlo selektivan’ pri odabiru kojim će medijima dati intervju u kontekstu novog albuma, a eventualna koncertna turneja s E Street Bandom tek je u fazi planiranja.

Popis pjesama:
1. Radio Nowhere
2. You’ll Be Comin’ Down
3. Livin’ in the Future
4. Your Own Worst Enemy
5. Gypsy Biker
6. Girls in Their Summer Clothes
7. I’ll Work for Your Love
8. Magic
9. Last to Die
10. Long Walk Home
11. Devil’s Arcade.

Objavljeno 27.08.2007.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem